Home  |  Patients  |  Students  |  Professionals  |  Forums   |  Login  
Forum Home Forum Home > Patient Information > Dental Abscess
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

n Air daar nooit over. Langdurige border

 Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
caicai2017 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Dec 2019
Location: India
Online Status: Offline
Posts: 31
  Quote caicai2017 Quote  Post ReplyReply bullet Topic: n Air daar nooit over. Langdurige border
    Posted: 22 Dec 2019 at 8:47pm
Nike was in de jaren '70 het Adidas Superstar Womens toppunt van sportontwerp geworden met een eenvoudige, utilitaire benadering van producten: multifunctionele schoenen met hoge prestaties die nog nooit eerder waren gemaakt. Op een bepaald punt in de jaren 80 kwam dat soort plateau's. Mensen waren op zoek naar iets anders, niet alleen in wat Nike aan het doen was, maar over de hele wereld.
Muziek was aan het veranderen. Disco was Nike Air VaporMax Womens verdwenen. Ik ga niet eens beschrijven hoe Adidas Superstar Womens het verschoof, omdat ik destijds drie kleine dochters had en ik luisterde niet naar veel muziek. Maar ik wist dat er rare dingen aan de hand Nike Air Max 270 Mujer waren.
Hetzelfde gebeurde in kunst en design. Het midden van de jaren 80 was een overgangsperiode van een meer geformaliseerde hi?rarchie naar een lossere, op straat gebaseerde, meer inspirerende vorm. Wij bij Nike maakten deel uit van die golf, en ik was toevallig een Nike Air Max 90 Womens ontwerper die het vanuit een schoenenperspectief deed, terwijl niemand anders dat was.
Het was een gelukkig ongeluk dat de overgang plaatsvond net toen Nike een beetje mojo verloor. Er was een grotere honger om iets nieuws en anders te proberen, en dat was rechtstreeks verbonden met de creatieve vonken overal om ons heen.
Die creatieve vonken leidden tot zichtbare Air en andere innovaties, vormden www.miguelduvivier.fr de basis voor 30 jaar heruitvinding Nike Air Max 90 Damen van het meest alomtegenwoordige kussenplatform van Nike en, misschien nog belangrijker, voor het eerst echt verbonden sporttechniek en ontwerpcultuur. Voorvoet Lucht. Lucht over de hele lengte! Tuned Air. Dit waren enkele van de verbazingwekkende Nike Air VaporMax Womens veranderingen in zowel het merk als de esthetiek die de Max in de jaren 90 in de lucht brachten, en zijn evolutie weerspiegelde de teneur van het decennium.
Het tijdperk had een nieuwe soundtrack. Hip-hop breidde zich uit, Brit-pop domineerde de hitlijsten en nieuwe iteraties van dansmuziek versnelden BPM's en hielpen sportkleding te verwelkomen in raves in heel Europa.
Streetwear is geboren - of op zijn minst hard geraakt - in de jaren 90-convergentie van sport en cultuur. De stoere uitstraling van Air Max-modellen, van de 90 tot de Air Max Plus, hielp bij het transformeren van kleding, Nike Internationalist Womens elke schoen even groot, gewaagd en kleurrijk.
Nieuwe technologie?n veranderden ook de manier waarop mensen met elkaar omgingen. Het World Wide Web werd een realiteit in 1991, en tegen de tijd dat de iMac in 1998 toesloeg, veranderden de opkomende platforms (inclusief een inventieve, gedigitaliseerde veilingservice in 1995) hoe mensen gemeenschappen cre?erden en goederen kochten en verkochten. Deze digitale revolutie hielp bij het verzamelen van sneakers Nike Air Max 1 Womens van een mond-tot-mond niche-levensstijl naar een wereldwijd fenomeen. Hoewel zijn geschiedenis rijk is, gaat het verhaal van Air daar nooit over. Langdurige borderline-cultish verliefd op specifieke modellen betekent dat Air in bijna elke iteratie over het nu gaat. En de voortdurende heruitvinding en de fantasierijke geest erachter betekent dat het platform nooit ver verwijderd is van Nike Air Force 1 Femme de volgende.
Het cre?ren van de Nike Adidas NMD Womens Air Max vereist samenwerking, kameraadschap - een esprit de corps.
Het proces begint met Air Manufacturing Innovation. De mensen daar krijgen mogelijkheden voor te stellen - de vormen, het gevoel en de structuren van Air - en vonken inspiratie voor toekomstig ontwerp. Door hun technische doorbraken kunnen andere teams de sleutels ontgrendelen voor een zachtere, springerige, flexibelere rit.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump