Home  |  Patients  |  Students  |  Professionals  |  Forums   |  Login  
Forum Home Forum Home > Patient Information > Dental Abscess
  Active Topics Active Topics
  FAQ FAQ  Forum Search   Register Register  Login Login

de jaren 2000, is de zo

 Post Reply Post Reply
Author
  Topic Search Topic Search  Topic Options Topic Options
caicai2017 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Dec 2019
Location: India
Online Status: Offline
Posts: 31
  Quote caicai2017 Quote  Post ReplyReply bullet Topic: de jaren 2000, is de zo
    Posted: 06 May 2020 at 1:34am
2020 - Nieuwe kleurstellingen van de Nike Air Max Verona, een damessilhouet dat voor het eerst in 2020 debuteerde, trekken gedurfde Nike Air VaporMax Womens en heldere kleurencombinaties ge?nspireerd op klassieke hardlopers uit de jaren 90, waaronder de witte en blauwe OG Nike Air Verona (de eerste vrouwenspecifieke Air Max) , de karmozijnrode en magenta Nike Air Max 180 (de eerste Air Max met geblazen 180 Max Air in de hiel) en een roze en blauwe kleur voor dames van de Nike Air Pegasus uit 1992 (de langstlopende franchise www.jampotjazz.de van Nike). Naast het verwijzen naar deze iconen Nike Air Max 95 Damen van schoenen door middel van kleurenspel, is de nieuwste Nike Air Max Verona een eerbetoon aan zijn voorgangers uit Nike Air Huarache Mujer de jaren 90 met materiaalreferenties zoals het gebruik van klassieke mesh, suède, rubber en branding.
De nieuwste Nike Air Max Verona-kleurstellingen verschijnen dit voorjaar op de Nike App en nike.com.2020 - De nieuwste Nike Air Force 1 LX en Air Max 98 LX voor dames verbergen mysterieuze kleurstellingen onder een witte bovenlaag van textiel, een ademende, synthetische materiaal. Die laag biedt een creatieve functie: dragers kunnen zoveel - of zo weinig - materiaal afpellen voor een uniek ontwerp. (De schoenverpakking biedt aanvullende details om het creatieve proces te begeleiden.) Beide stijlen zullen verkrijgbaar zijn met twee verschillende premium onderste lagen. Dye komt op 18 april uit in Groot-China. Het Nike Air Max 95 Femme verschijnt later in de zomer van 2020 in Noord-Amerika.
De NSW Women's Air Force 1 LX en Air Max 98 LX zijn dit voorjaar verkrijgbaar op nike.com en de Nike App.2020 Nike Air Max 90 Femme - The Vibrant Pack neemt Air Max-silhouetten - inclusief Nike Air Max 200, Nike Air Max 270 React, Nike Air Max Tailwind IV, Nike MX-720-818 en Nike Air Max 720 - en geven elk een zomers bovenwerk en een helder kleurenschema. Naast Air Max onder de voeten, geven de gelaagde doorschijnende kleur en patroon door het hele pakket de illusie van licht en gewichtloosheid.
De NSW Vibrant Pack is dit voorjaar beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen op nike.com en de Nike App.2020 - Hoewel de naam doet denken aan het jargon van de jaren 90, is de sfeer van de nieuwe Nike Alphina 5000 puur 2000s. De look wordt overgebracht door een gedurfd gebruik van een generatie-bepalende www.jonathanmoyal.fr technologie, Nike Flywire. Ge?ntroduceerd in 2008, cre?ert Flywire een lichtgewicht ondersteuningssysteem door middel van principes ge?nspireerd op de kabels van hangbruggen. Op de Alphina 5000 viert de articulatie van Flywire zijn oorspronkelijke esthetiek, of het Nike Air Huarache Femme nu gaat om meerkleurige uitbarstingen of meer ingetogen tonen. Het gewaagde TPU Swoosh-paneel van de schoen geeft een extra dimensie aan de zijkant, net als de voorgevormde tussenzool. Als eerbetoon aan de klassieke Bowerman-serie hardloopschoenen uit de jaren 2000, is de zool ook op belangrijke punten uitgehold en krijgt hij een speelse asymmetrie. In combinatie geven de elementen van de schoen een nieuwe interpretatie aan grove atletische nostalgie. 2020 - Voordat "athleisure" en "dad shoe" zich bij onze alledaagse taal voegden, ontstond bij de fitnessboom van de Nike Air Max 90 Mujer Rosa jaren 80 het idee van de crosstrainer. Hiermee lanceerde Nike een reeks gedurfde, industriebepalende ontwerpen die Nike Internationalist Femme geschikt zijn om te dragen in de gewichtsruimte, op het veld en op de grasmat. Een onbedoeld, maar snel gerealiseerd product van die pakkende ontwerpen was een veelzijdige adoptie door de muzikale subculturen van het tijdperk.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump